About us

 

CLI-MATE® is de betere merknaam van een complete lijn (klimaat) regelapparatuur.

Met een gedegen product programma en maximale service is CLI-MATE® in ruim 8 jaar uitgegroeid, in ontwikkeling en productie, tot een toonaangevend merknaam in geheel Europa.

Door de inzet, kennis en ervaring op gebied van (klimaat) regelapparatuur verzekerd CLI-MATE® u 100% tevredenheidgarantie.

CLI-MATE®    Kwaliteit – Garantie – Service – Duurzaam – Innovatief

cli-mate-logo-favicon

Productie

 

CLI-MATE® produceert uitsluitend in eigen beheer, met gediplomeerd en gecertificeerd personeel. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van kwaliteitsmaterialen en onderdelen.

De productie faciliteit van CLI-MATE® is modern en effectief gestuurd. Voorzien van ‘clean rooms’ en een modern gespecialiseerde test ruimte. Zo ingericht dat wij snel, flexibel en adequaat kunnen reageren op aanpassingen en innovatieve ideeën.

Om aan de vertrouwde kwaliteit te kunnen voldoen, hebben wij een grote voorraad aan componenten en onderdelen. Alle specialistische onderdelen worden direct door CLI-MATE® ingekocht en geassembleerd op de afdeling montage.

Voordat onze producten de fabriek verlaten, wordt er een strenge eindcontrole toegepast, waardoor een hoge kwaliteit gewaarborgd blijft. Hier zijn we dan ook terecht trots op!

Onze visie:

100% tevredenheidgarantie van productie tot eindgebruiker!

Richtlijn 2012/19/EU (AEEA)

 

CLI-MATE® is  geregistreerd als deelnemer bij stichting Metalelektro. Als partner van Wecycle zijn wij verzekerd van veilige inzameling en optimale recycling van afgedankte elektronische apparaten. Volgens de Europese richtlijn 2002/96/EG

EU-Conformiteitsverklaring

 

Alle CLI-MATE® producten voldoen aan de Europese machine richtlijn 2006/42/EG, betreffende  de algemeen geldende essentiële gezondheids- en veiligheidseisen. Op aanvraag kunnen wij de u technische dossiers en EU-conformiteitsverklaring doen toesturen.

RoHS

 

Alle CLI-MATE® producten voldoen aan de Europese richtlijn 2011/65/EU, betreffende beperking van het gebruik van bepaalde gevaarlijke stoffen in elektrische en elektronische apparatuur. Op aanvraag kunnen wij u de certificaten doen toesturen.